project zorg

project oasegroep 100

project bruggen bouwen

Tussen oktober 2015 tot en met april 2016 organiseerde de Interreligieuze en Multiculturele Vrouwengroep Boxtel vijf ontmoetingen tussen vrouwen met verschillende culturele en religieuze achtergronden.

Doelstelling
Ontmoeting en gesprek tussen vrouwen uit Boxtel en omgeving met verschillende religieuze en culturele achtergronden om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken wat ons beweegt en met elkaar verbindt.

Deelnemers aan een Oasegroep worden uitgenodigd om elkaar ‘hun levensverhaal’ te vertellen. De vraag hoe je met verlies omgaat – van een dierbare, je land van herkomst, of van je werk – kan een thema kan zijn. Maar ook bijvoorbeeld de vraag ‘Wat betekent geloven voor mij vandaag’.

Samen met moeders, die hun kinderen daar op de brede school hebben, is in de multiculturele wijk Meijhorst in Nijmegen een vrouwengroep opgezet. Bij de start van de groep kozen de deelneemsters voor het thema 'zorg'.

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha