Georganiseerd door het interreligieus platform Sittard-Geleen-Born

Wat is palliatieve zorg? En hoe gaan religies daarmee om?
Als je te horen krijgt dat je niet meer geneest, verandert er veel. Veel mensen die ongeneeslijk ziek zijn gaan zichzelf vragen stellen. Waar heb ik dit aan verdiend? Wat heb ik verkeerd gedaan? Waarom moet ik zo lijden? Wat heeft mijn leven zo nog voor zin? Het delen van vragen, gedachten en gevoelens, kortom je hart luchten, kan helpen.

Met die vragen organiseert het Interreligieus Platform een themabijeenkomst. Els Knapen, Abderrahim Elkhalfiou en Joris de Lange zullen ons vertellen van hun ervaringen en met ons in gesprek gaan over de manier waarop je met levensvragen in de laatste fase omgaat en kunt omgaan. De avond wordt begeleid door Bouchaib Saadane. Je bent hartelijk welkom. De koffie staat klaar.

Datum en tijd: dinsdag 26 maart 2019 om 19.30 uur
Plaats: Apostolisch Genootschap, Kromstraat 8, Sittard

Het Platform wil de inwoners van Sittard, Geleen, Born en omstreken met hun verschillende religieuze, kerkelijke, culturele en sociale achtergrond met elkaar in contact brengen door het organiseren van gezamenlijke activiteiten, deelname aan elkaars feestdagen, met elkaar samen te eten, het organiseren van gesprekken, lezingen en andere activiteiten. Het doel is het krijgen van respect en waardering voor elkaar.

logo sittard

Deel artikel via

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha