Ons aanbod van voorlichtingsactiviteiten

materiaal 450 tekst

project 450 tekst

literatuur 450 tekst

Op zondag 6 oktober 2019 vindt er een interreligieuze viering plaats in de Turkse Grote Moskee, Verlengde Blokkenweg 12, Ede. De werkgroep Pluriforme Samenleving van de Raad van Kerken Ede en leden van de Turkse Grote Moskee organiseren deze bijeenkomst samen. Voorgangers zijn imam Zühdü Elveren van de Turkse Grote Moskee en ds. Jan-Peter Prenger. Het thema van de viering is: het verhaal van Abraham/Ibrahim.

De viering is in de centrale hal van de moskee, er zijn stoelen aanwezig.

Na afloop van de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van Turkse thee of koffie. Voor eventuele vragen:

Deel artikel via

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha 

Mission statement
Wij geloven in de kracht van een samenleving waarin mensen van alle culturen en religies in vrede en harmonie met elkaar samenleven en doen een beroep op iedereen om zich hiervoor in te zetten.
Wij leggen contacten op plaatselijk niveau en ontwikkelen maatschappelijke projecten. Dat verbindt mensen en leert hen op te komen voor elkaar.