Ons aanbod van voorlichtingsactiviteiten

materiaal 450 tekst

project 450 tekst

literatuur 450 tekst

Op vrijdagmiddag 5 oktober 2018 organiseren de Arnhemse Wereldvrouwen een wandeling door Malburgen. Daarbij bezoeken zij drie plaatsen in de wijk waar inspiratie gedeeld wordt. De start is om 13.00 uur in de Emmauskapel aan het St. Gangulphusplein 5 (tegenover winkelcentrum de Drieslag). Daar is een (halal) lunch en vrouwen die in de kapel actief zijn zullen vertellen over de kapel en over hun eigen inspiratie om hier actief te zijn.

arnhemVervolgens is er een gezamenlijke muzikale activiteit in de Hobbit. De middag duurt tot ongeveer 16.30 uur en wordt beëindigd met een bezoek aan en gesprek in de moskee aan de Fluitenkruidstraat.

Deelname is gratis. Alle Arnhemse vrouwen zijn welkom. Voor vragen en verplichte opgave (tot en met 1 oktober 2018): Ellie Smeekens, Buurtpastoraat Klarendal/Sint Marten/Spoorhoek, tel. 026 442 4567.

Deel artikel via

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha 

Mission statement
Wij geloven in de kracht van een samenleving waarin mensen van alle culturen en religies in vrede en harmonie met elkaar samenleven en doen een beroep op iedereen om zich hiervoor in te zetten.
Wij leggen contacten op plaatselijk niveau en ontwikkelen maatschappelijke projecten. Dat verbindt mensen en leert hen op te komen voor elkaar.