Team Bruggen Bouwen Leeuwarden vijfde bij verkiezing Ambassade van Verdraagzaamheid

Het Team Bruggen Bouwen Leeuwarden is 5e geworden bij de verkiezing voor de Ambassade voor de Verdraagzaamheid 2020. De prijs is bedoeld voor organisaties die zich hebben ingezet voor de interculturele verdraagzaamheid. Gezien de andere initiatieven die genomineerd waren voor deze prijs, is dit een resultaat om trots op te zijn. Het is een enorme stimulans voor het Team Bruggen Bouwen Leeuwarden dat nog maar een jaar geleden is opgericht en wat dat betreft nog in de kinderschoenen staat.

De verkiezing van de Ambassade voor Verdraagzaamheid wordt elk jaar georganiseerd door de Stichting Eén Land Eén Samenleving en het Paleis van de Verdraagzaamheid onder auspicien van de Nederlandse Commissie van de UNESCO. Dit dit is de negende keer dat deze verkiezingen gehouden zijn.

Aan alle genomineerden is gevraagd om een kort filmpje te maken. Het filmpje van het Team Bruggen Bouwen Leeuwarden is te zien via: www.kleurrijkfryslan.org/wat-is-bruggen-bouwen-voor-jou.