Van vrijdag 3 t/m zondag 12 november 2017 is het weer de nationale Week van de Dialoog. In die week zijn er in bijna 100 gemeenten in Nederland dialoogtafels waar je de kracht van de dialoogmethodiek kunt ervaren. Zie www.nederlandindialoog.nl. Eén van die steden is Arnhem.

dialoog2Arnhem in Dialoog
Maak kennis met je buren! Van 3 t/m 12 november is de landelijke Week van de Dialoog, of zoals het hier heet: Arnhem in Dialoog.

Een bijzondere gelegenheid waarin mensen die elkaar niet heel goed kennen in gesprek gaan: buurtbewoners, hondenbezitters van het park, Facebook-vrienden; LinkedIncontacten...

Je kunt aansluiten bij een tafel bij jou in de buurt, zelf een tafel uitnodigen, en/ of gespreksleider (-st)er zijn. Het is een verrassende en positieve gelegenheid om mensen te ontmoeten buiten je eigen bubbel.

Eén van de initiatieven is een dialoogtafel op 8 november in de Ayasofya moskee, georganiseerd door het Interreligieus Vrouwenplatform in Arnhem.

Het thema zal zijn: Wat brengt ons samen? Zie de flyer voor verdere info over deze dialoogtafel!

Kijk voor alle mogelijkheden van deelname op www.arnhemdialoog.nl.

Deel dit artikel op

Volg ons op

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha