Op vrijdag 28 oktober 2016 zal ds. Esther Struikmans in Assen haar boek 'Wat is jullie geheim?' presenteren. Het behandelt het actuele onderwerp van positief samenleven als christenen en moslims. De boekpresentatie is in 'De Bron', Einthovenstraat 28 te Assen. Tijd: 20 uur – 22 uur. Zaal open om 19.30 uur.

Esther Struikmans 30082016 1264'Wat is jullie geheim?'
Tijdens de avond zal het veldonderzoek van de auteur naar de harmonieuze relaties tussen moslims en christenen in Albanië (2011), en uiteraard ook haar actuele boek (2016), worden gepresenteerd, met als titel: 'Wat is jullie geheim? Wat wij in Nederland kunnen leren van Albanezen en anderen over positief samenleven als christenen en moslims'. Een hoogst actueel onderwerp!

Eerste exemplaar voor ambassadeur
Het eerste exemplaar van het boek zal door de Albanese ambassadeur, Hare Excellentie mevrouw Adia Sakiqi, in ontvangst worden genomen. Ook zal een publiek interview met haar plaatsvinden.
Enkele dansers zullen iets van de Albanese dans- en muziekcultuur laten zien en horen.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden via het formulier op de website van de Bron in Assen: www.dedrieklankassen.nl/Boekpresentatie

Aanmelden is gratis, maar wel noodzakelijk. U krijgt automatisch een bevestiging van uw aanmelding, die u geprint kunt meenemen naar de boekpresentatie. Deze print geldt als toegangsbewijs.

Wilt u zich uiterlijk 18 oktober aanmelden, zodat wij zicht hebben op het ingeschatte aantal bezoekers? Reserve-datum in geval van overintekening (dus extra, naast de bijeenkomst op vrijdag 28 oktober): zaterdagmiddag 29 oktober van 15 uur – 17 uur.

Bijlagen:
- affiche;
- Ds. Struikmans over haar boek.

Deel artikel via

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha