Op zaterdag 4 juni 2016 vindt de Werelddag van het Samen Leven plaats in Almere, op een wel heel bijzondere locatie, namelijk in het Huis van Vrede. Deze dag is tevens de officiële opening van het Huis van Vrede te Almere. Voor beide gebeurtenissen willen wij u van harte uitnodigen.

scouting.de.cirkelDe Werelddag van het Samen Leven is in het leven geroepen vanuit ons Verlangen naar Vrede. Deze dag verkondigd een boodschap aan alle wereldburgers, om een samenleving op te bouwen gebaseerd op fundamentele waarden: respect voor zichzelf, voor de ander en voor al het leven in zijn geheel.

Het Huis van Vrede is een ruimte met een open karakter en biedt een diversiteit aan activiteiten omtrent kunst, cultuur, maatschappij en natuur. Het Huis heeft tot doel meer sociale harmonie te realiseren tussen mensen van verschillende achtergronden, leeftijd, sociaal economische status en levensbeschouwingen.

We organiseren op 4 juni 2016 een dag voor jong en oud, vol inspirerende activiteiten, leerzame conferenties en creatieve workshops. Alles wordt georganiseerd rondom de thema’s burgerschap - ecologie - vrede en spiritualiteit - kunst en muziek - scouting.

De Werelddag van het Samen Leven begint om 12 uur met een vredestocht met vertegenwoordigers van verschillende religies, gemeenschappen, partijen en organisaties vanaf het Stadhuis van Almere naar het Huis van Vrede. Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

aisaNLDe toegang tot deze inspirerende dag is vrij en duurt tot 19 uur. Noteert u de Werelddag van het Samen Leven alvast in uw agenda. Wij zien u graag op zaterdag 4 juni 2016!

Meld u uzelf ook alvast aan via:  (dit wordt op prijs gesteld)

Met vrede en alle goeds,

Scouting de Cirkel en AISA-NGO

Deel artikel via

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha