In het kader van deze Vredesweek organiseert het Platform Levensbeschouwelijke Organisaties Assen op donderdagavond 25 september een Vredesconcert in de Jozefkerk in Assen.

Diverse koren en solisten uit de verschillende aangesloten organisaties doen mee. Allemaal brengen ze hun eigen kleur, klank en culturele achtergrond mee. Het verbindend thema is 'Vrede vanuit je hart'.

Malu Dance Company zorgt voor een bijzondere openingsact. Verder zijn er optredens van een Molukse muziekgroep, van koren van Katholieke, Apostolische en Vrijzinnig protestantse huize en er is een fluitduet. Verder kunt u genieten van traditionele Armeense muziek en van de popband van bewoners van GGZ – 'Duurzaam verblijf'. Voor de speciale afsluiting zorgt Harry Loco.

We hopen dat het publiek gestimuleerd wordt een gift te geven voor de vredesorganisatie PAX (voorheen Pax Christi), het doel waar de hele Vredesweek aandacht voor wordt gevraagd.
De avond begint om 20.00 uur en zal rond 22.00 uur eindigen. Voorafgaand is er om 19:00 uur een Vredesmars vanaf de Jozefkerk.
Het concert is gratis toegankelijk, alleen voor de koffie betaalt u 1,50 Euro.

Voor uitgebreide informatie kijk op: www.paxvoorvrede.nl en
vredesweekassen.nl. Meer informatie over het Vredesconcert in de Jozefkerk in Assen bij Wim Staal, M. 06-23227154, email:

Deel dit artikel op

Volg ons op

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.