Op zondag 22 september organiseerde het Platform Religie en Levensbeschouwing een bijeenkomst, met daarin centraal het thema ‘Vrede’.

Vier verschillende levensbeschouwingen gaven, in blokjes van vijf minuten en afgewisseld met muziek, een korte presentatie rond het thema. Na afloop kreeg iedereen een vredesduifje mee, met daarbij een door één van de andere bezoekers opgeschreven vredeswens.

vredesduif-groningenTijdens deze bijeenkomst werden de mensen van stichting Vrolijkheid, die activiteiten organiseren voor asielkinderen in de provincie Groningen, in het zonnetje gezet: zij ontvingen een Vredesduif en een oorkonde voor hun belangrijke inzet! De vredesduif en oorkonde werden uitgereikt door John van Tilborg, directeur van INLIA.

De bijeenkomst vond plaats in de Loge van de Vrijmetselaars. Een aantal mensen maakten gebruik van de mogelijkheid, vooraf aan het programma van het Platform kennis te maken met de Vrijmetselarij.

Zie:
www.vrolijkheid.nl
www.platform-groningen.nl


Deel dit artikel op

Volg ons op

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha