Ons aanbod van voorlichtingsactiviteiten

materiaal 450 tekst

project 450 tekst

literatuur 450 tekst

De voorstelling 'Vreemde gasten - muziekverhalen' is op 14 april 2018 om 16.00 uur te zien in de Doopsgezinde Kerk, Wirdumerdijk 18, Leeuwarden.


Het gebeurt in Leeuwarden 2018

'Vreemde Gasten' is een voorstelling bestaande uit muziekverhalen met verschillende stijlen en verrassende crossovers. Een Engelse song gaat over in een Syrische rap en een Friesch lied wordt gekoppeld aan een Arabisch nummer. Tussen de Syrische, Iraakse, Ethiopische en Somalische liedjes vertellen, rappen en beatboxen talenten van hier en ver, hun verhaal over vluchten en gastvrijheid. 

Zie ook de flyer

Deel dit artikel op

Volg ons op

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha 

Mission statement
Wij geloven in de kracht van een samenleving waarin mensen van alle culturen en religies in vrede en harmonie met elkaar samenleven en doen een beroep op iedereen om zich hiervoor in te zetten.
Wij leggen contacten op plaatselijk niveau en ontwikkelen maatschappelijke projecten. Dat verbindt mensen en leert hen op te komen voor elkaar.