Ons aanbod van voorlichtingsactiviteiten

materiaal 450 tekst

project 450 tekst

literatuur 450 tekst

Graag willen we vanuit het project 'Geloven in Samenleven' inventariseren, welke gezamenlijke initiatieven er zijn vanuit kerken, moskeeën en eventueel synagogen richting vluchtelingen. Zo kunnen we een aantal stimulerende voorbeelden op de website van GIS plaatsen.

Onze vragen over uw initiatief richting vluchtelingen zijn:
- Wanneer is dit gebeurd, of zal dit gaan gebeuren (bij welke gelegenheid?)
- Wat (welk soort activiteit, bijvoorbeeld kleding inzamelen, Nederlandse taal geven, gesprek met vluchtelingen over Nederlandse samenleving, samen sporten, e.d.)
- Welke kerken en moskeeën (synagogen) hebben hier aan meegewerkt? Kunt u de gegevens van één of meer contactpersonen doorgeven?
- Verdere opmerkingen (wat waren de grootste uitdagingen, tips voor andere groepen?)

Uw reactie stellen we zeer op prijs! U kunt deze sturen naar .

Deel dit artikel op

Volg ons op

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha 

Mission statement
Wij geloven in de kracht van een samenleving waarin mensen van alle culturen en religies in vrede en harmonie met elkaar samenleven en doen een beroep op iedereen om zich hiervoor in te zetten.
Wij leggen contacten op plaatselijk niveau en ontwikkelen maatschappelijke projecten. Dat verbindt mensen en leert hen op te komen voor elkaar.